”Jeg havde et problem på mit arbejde, som ikke blev løst, og efter 1 år uden løsning gik jeg ned med flaget og endte uden job. Hos Tove blev jeg mødt og hørt og fik løst op for al den sorg og vrede, der havde samlet sig. I dag har jeg fundet min energi og overskud igen og er glad igen.”
Kvinde
45 år
”Tove har mest af alt lært mig at mærke efter og give udtryk for mine følelser, som jeg i mange år er flygtet fra. Jeg kan nu mærke mine følelser og ikke mindst mine behov, og jeg har herudover lært at acceptere den, jeg er. Det har været et intensivt, men utroligt givende, psykologforløb, der har givet mig nøglen - nøglen til den glæde, jeg i mange år har ledt efter.”
Kvinde
29 år
”For mange er det at gå til psykolog et tabu. Men når tanker overtager ens liv, eller angsten bliver for stor, så er livet gåture og en snak med en fagmand, altså en psykolog. Min opfordring er: Brug psykologen inden tankerne overtager.”
Mand
39 år
"Jeg har oplevet stor faglig kompetence fra Toves side. Hun har været god til at sætte ord på mine følelser. Jeg har fået en rygsæk fyldt med værktøj, der nu gør mig i stand til at handle og mærke efter i krop og sind. Tove har hjulpet mig til at acceptere og ikke mindst lære mit nye, stærkere jeg at kende."
Kvinde
44 år